Ahad, 27 Disember 2009






Semasa cuti kat kampung baru2 ni aku sempat tolong abah aku siram pokok buluh yang baru kami tanam kat tanah mak aku, ada lah dekat 100 pokok. Mintak2 subur ler pokok buluh tu yea aaaamiiiinnnn......

Sabtu, 26 Disember 2009





Perbarisan tamat latihan adik aku sempoi gak tengok diaorang kawad,dicampur ngan panas terik ppphhhhhhheeerrrrrggg.....habis basah beb...korang tengok ler sendiri diorang kawad...


Alang2 dah sampai sini kira macam holiday gak la kan,so apa lagi jom kita enjoy puas2 ler....

Jumaat, 25 Disember 2009





11hb dis 09 aku ngan family pegi port dickson utk menyaksikan perbarisan tamat latihan adik aku join Army beb. Sebelum hari sebenar pada 12hb. aku lepak ngan family kat apartment Mayang sari beach resort.Best tempat tu wa cakap lu.

Aidil Adha 09

Aidil adha baru2 ini family aaku ada mengambil satu bahagian korban untuk anak aku fahmie, dapat daging kira2 13kg daging dan tulang.Kami sedekahkan sedikit daging kepada fakir miskin dan sebahagian kami masak untuk makan ramai2.Memang best la kalu selalu dapat buat cam ni tau dapat himpunkan adik beradik dan jiran2, masak sama2 dan makan sama2


video

Sabtu, 14 November 2009




Baru-baru ni aku temankan anak2 aku buat lawatan sambil belajar ke pusat sains negara bahagian utara di Gunung Keriang Kedah DarulAman .Pada mulanya aku ingat lawatan ni membosankan tapi setelah aku pi tengok sendiri baru aku tahu tempat ni ok gak untuk kanak2 belajar termasuklah org dewasa yang macam aku ni.


Dah lama aku tak update blog aku ni coz aku sejak kebelakangan ni sibok gila.....nak tanam pokok buluh la nak tebas semak samun la nak itu nak ini macam-macam lagi aku nak layan so korang jgn ingat aku malas aaaa .....aku pun tau la setakat nak buat benda cam tu.
Tapi lepas aku mesin rumput tu balik je rumah peeeeeeaaaah korang tau aku sengal satu badan dekat 2 hari gak la.....hehehe ingat nak buat sendiri tapi last-last kena upah orang gak hehehehe.....